Hírek

Új arc a Spektrum Home műsorán: Cherry Healey sorozatai megérkeztek a csatornára

2013.06.14. - Cherry Healey brit televíziós műsorvezető, aki egyéni, fiatalos stílusú filmjeivel lett népszerű. Arcát és nevét vállalva járja körül a szinte minden nőt érintő témaköröket. Ha kell fogyókúrázik, vagy 2 napig pénz nélkül él: ennivalót guberál a szemétből, eközben utazik, azaz kanapé-szörfözik és stoppol. Aztán különböző korú nőkkel beszélget randevúzási és házasságkötési szokásokról, végül férjhez megy ő is, gyereket szül, akit szoptat és nevel. És miközben átalakul az élete, hiszen a dolgozó nő anya is lesz, nem feledkezik meg arról, hogy megkérdezze, hogyan csinálják mindezt mások. Cherry Healey sorozatai július 13-tól minden szombaton és vasárnap 16 órától láthatóak, kizárólag a Spektrum Home műsorán.

Cherry és a pénz:

Cherry szerint: „Mai világunkat a pénz irányítja. A vagyon képzete roppant csábító. Vajon mit jelent a pénz a mai brit nőknek. Találkozom nőkkel a társadalom minden rétegéből, hogy megtudjam, milyen burzsujnak lenni, hogyan lehet pénz nélkül élni, és azt, hogy mit meg nem teszünk a gyors meggazdagodásért.” És mi a tanulság? Amink van, arra vigyázzunk, azt kezeljük jól, „de az életben más dolgok sokkal fontosabbak: a barátok és a család.” A sorozatot július 13-án, 16 órától vetíti a csatorna.

7 randi - 7 szerelem

Cherry a párkeresésről: „Ma, amikor a nők szabadabbak, mint valaha, azt teszik, amit akarnak, és azzal lehetnek, akit választanak, a szerelem egyre nehezebben megfoghatónak tűnik. Körbejárom Nagy-Britanniát és 7 különböző életkorú nővel találkozom a szerelemittas tinédzserektől a kacér ötvenévesig. Szeretném kideríteni, miért maradnak közülünk sokan hosszabb ideig szinglik. Túl elfoglaltak vagyunk a szerelemhez? Túlzottak az elvárásaink? A férfiak nem ütik meg a mércét?” Bemutató július 14-én 16 órától.

A Cherry sorozat további részei: Cherry és a házasság (július 20) Cherry és a terhesség (július 21) Cherry és a szoptatás (július 27-én) Cherry és a gyereknevelés (július 28).