Hírek

A Spektrum Home júniusban a világhírű tervezők sorozatait tűzi műsorra

2013.05.15. - Június 3-tól minden hétköznap 15 órától egy-egy lakásfelújítással és dekorálással foglalkozó sorozatot vetít a Spektrum Home. Hétfőn Coliné és Justiné a terep a Cikiből cuki sorozattal. Kedden az Átszab-lak, majd az ezt követő napon Kelly Hoppen A stíluskirálynő című műsora kerül képernyőre. Csütörtökön 15 órától a Spektrum Home nézői a Színnel-lélekkel sorozatot, míg pénteken egy vadonatúj műsort, a Candice inspiráló világát nézhetik.

Collin és Justin Nagy Britannia elképesztő dekor-duója hadjáratot indít az ország legslamposabb lakásai ellen és a lakberendezés csínjára-bínjára oktatja a nézőket. A mulatságos részekben a két felújító guru egy varázslatos átváltozás erejéig túszul ejti a mit sem sejtő lakástulajdonosokat és otthonaikat. A borzasztó konyháktól az unalmas szobákig, a lepukkant zugoktól az elkeserítő étkezőkig Colin és Justin a legbénább helységekre vadásznak és sújtanak le.

Az Átszab-lak című sorozat kissé kilép a megszokott dokumentarista stílusból, hiszen keveredik a manapság realistának nevezett elemekkel és egyben nem titkolt célja a felhőtlen szórakoztatás. A házigazda, Debbie Travis egy gyanútlan lakás- vagy háztulajdonos valamelyik rokonát kéri meg, hogy a tulajdonost csalja el arra az időre, míg Ő és csapata felújítja a lakhely legpanaszosabb részét, hogy aztán lencsevégre kapják a hazatérő tulajdonos döbbenetét.

A Nagy-Britanniából induló sorozat A stíluskirálynő sztárja Kelly Hoppen éveket töltött azzal, hogy stílust és eleganciát varázsoljon a brit otthonokba. Ezúttal kevésbé vonzó lakásbelsőket vesz kezelésbe, segítve a tulajdonosokat, hogy otthonuk álmaik otthonává váljon.

Jane Lockhart enteriőrtervező segítségével, a Színnel-lélekkel című sorozatban betekintést nyerhetünk a színek varázslatos világába. Minden kérdésünkre választ kapunk: megtanuljuk, mely színek harmonizálnak egymással és miként érhetjük el a segítségükkel, hogy lakásunk hangulatosabb, vidámabb, stílusosabb legyen. Jane-nek azonban nemcsak a színekhez van különleges érzéke, bájos humorával azokat is elvarázsolja, akik tökéletesen elégedettek otthonukkal.

Candice inspiráló világában olyan tanácsokat oszt meg velünk, amelyek bármilyen lakásban alkalmazhatóak. Ötleteivel a legjobbat, legszebbet hozhatjuk ki otthonunkból, és miközben darabjaira szedi a dizájnlépéseket, kiderül, hogy milyen humoros és jókedélyű dizájner is Ő.